Hlavní obrázek stránky

CrisCon 2024

Dne 10. září jsme se jako partner akce zúčastili konference CrisCon, zaměřené na krizové řízení a řešení krizových situací.

Ve dnech 10. a 11. září 2024 se naše firma zúčastnila prestižní konference zaměřené na Krizové řízení a řešení krizových situací, která se konala v Uherském Hradišti. Jako partner této akce jsme měli tu čest prezentovat naše nejnovější řešení a produkty pro krizové situace, zároveň jsme poskytli informační a technologickou podporu v rámci našeho stánku.

Hlavními tématy konference byly současné výzvy v oblasti bezpečnosti, včetně dopadu světové bezpečnostní situace na krizové řízení, hrozeb spojených s chemickými, biologickými, radiologickými a radiačními agens, a také připravenost zdravotnických a sociálních zařízení na krizové situace.

V rámci odborných bloků jsme měli příležitost představit naše Mobilní zdravotnické zařízení, které je navrženo jako záchytné centrum raněných pro situace hromadných neštěstí, ať už způsobených přírodními nebo průmyslovými katastrofami, nebo ve válečných konfliktech. Předvedli jsme také kompletní postup záchytu pacientů s vysoce nebezpečnou nákazou – od jejich identifikace na místě, přes bezpečný transport do zdravotnického zařízení, až po jejich izolaci. Tento proces byl podpořen názornou ukázkou našeho systému dekontaminace, který zahrnuje vše od individuální dekontaminace až po hromadnou dekontaminaci vysokého počtu zasažených osob.

Na našem stánku byl rovněž prezentován široký sortiment vybavení pro záchranné složky, od zdravotnických záchranných služeb až po pokročilé dekontaminační technologie, které mohou být zásadní v krizových situacích různého rozsahu.

Chtěli bychom touto cestou poděkovat organizátorům za vynikající přípravu celé konference a skvělou atmosféru. Věříme, že naše účast přispěla k důležitým debatám a inspiracím v oblasti krizového řízení. Už nyní se těšíme na další ročník, který se bude konat příští rok, a doufáme, že opět budeme součástí této významné akce.

Pokud máte zájem o bližší informace o našich produktech a službách, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni pomoci zlepšit vaši připravenost na krizové situace.

SAHA EXPO 2024

SAHA EXPO 2024

S potěšením oznamujeme naši účast na SAHA EXPO 2024, přední turecké výstavě pro obranný a letecký průmysl. Akce se bude konat na výstavišti Istanbul Expo Center od 22. do 26. října 2024.

Číst více
Pozvánka Future Forces 16. - 18. října 2024

Pozvánka Future Forces 16. - 18. října 2024

Vážení obchodní partneři, rádi bychom využili této příležitosti Vás pozvat k návštěvě stánku firmy EGO Zlín na nadcházejícím veletrhu Future Forces 2024 v Praze ve dnech 16.-18. října HALA H4, STÁNEK Č. 431.

Číst více
ADAS 2024

ADAS 2024

World Trade Center Metro Manila Philippines

Číst více